7th martie 2021
Home » Deputatul Iulian Vladu, ţinta hackerilor. I-au spart adresa de email

Deputatul Iulian Vladu, ţinta hackerilor. I-au spart adresa de email

de reporterpenet

Vladu mail spart

Adresa de email a deputatului Iulian Vladu, preşedinte PDL Dâmboviţa, a fost spartă, iar de pe contul acestuia au fost trimise mesaje contactelor din lista sa, prin care este pretinsă o anumită sumă de bani.

„Solicităm tuturor celor care au primit acest mesaj să nu-i dea curs. Menţionăm că în legătură cu acest atac cibernetic a fost sesizat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa”, se arată într-un comunicat al PDL Dâmboviţa.

Iulian-Vladu

„Bună ziua ,
Îmi pare rău pentru a ajunge la tine , mai degrabă prea târziu ca urmare a situației de lucrurile familiei now.My și am avut o excursie de vizitare Kharkov Ucraina , totul se întâmplă bine până aseară , când am fost atacat de câteva persoane înarmate necunoscute . Toți banii , telefoanele și cardurile de credit a fost furat , inclusiv unele obiecte de valoare , a fost o experiență teribilă , dar un lucru bun este că ei nu au rănit pe nimeni sau a făcut departe cu pașapoartele noastre .

Ne-am raportat incidentul autorităților locale și consulatul , dar raspunsul lor a fost prea casual , am fost cere să se întoarcă în timp de 2 săptămâni investigații să fie făcute adecvat , dar adevărul este că nu putem aștepta până atunci , așa cum am tocmai am fost zbor nostru de retur rezervat și va pleca în câteva ore de la acum , dar în prezent probleme cu sortarea facturile noastre de aici și , de asemenea, obținerea un taxi până la aeroport , chiar acum suntem legați de vedere financiar ca urmare a atacului jaf neașteptate , întrebați dacă ne poate ajuta cu un împrumut rapid pentru a rezolva facturile noastre și de a lua înapoi acasă .

Tot ce avem nevoie este de ( 2850 $ ) promit să vă ramburseze în totalitate de îndată ce mă voi întoarce acasă , sperăm, mâine sau viitoare . scrie înapoi acum să-mi spui ce se poate face .

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult