25th septembrie 2021
Home » Descoperire macabră pe Râu Dâmboviţa, în localitatea Boteni

Descoperire macabră pe Râu Dâmboviţa, în localitatea Boteni

de reporterpenet

61406294

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit, sâmbătă după-amiază, pe albia râului Dâmbovița, primele verificări indicând că ar putea fi vorba despre un bărbat a cărui dispariție a fost semnalată la Poliție în urmă cu peste două luni.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, sâmbătă după-amiază, pe albia râului Dâmbovița, în localitatea Boteni, a fost descoperit trupul neînsuflețit al unui bărbat.

La prima vedere, pe cadavru nu au fost observate urme de violentă.

Trupul neînsuflețit urmează să fie dus la morgă pentru necropsie și stabilirea cauzei decesului.

Reprezentanții Poliției Dâmbovița au declarat că, în urmă primelor verificări, se pare că ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de 60 de ani, a cărui dispariție a fost semnalată la Poliție la începutul acestui an.

IPJ Dâmbovița a deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a identității bărbatului și a împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult