30th iunie 2022
Home » Destinația anului 2022. Târgoviște are un ușor avans față de Brașov și Iași în competiția care se încheie într-o săptămână

Destinația anului 2022. Târgoviște are un ușor avans față de Brașov și Iași în competiția care se încheie într-o săptămână

de reporterpenet

Târgoviște duce o luptă strânsă cu Brașov și Iași pentru a-și asigura titlul de „Destinația Anului” la categoria „City break”, cu doar o săptămână înainte de închiderea votului.

Braşov, Iaşi şi Târgovişte câştigă etapa regională Destinaţia Anului 2022 la categoria „City Break”, iar oraşul Dărmăneşti produce surpriza la categoria „Localităţi Turistice”, ajungând în finala categoriei alături de Brezoi şi Topliţa.
Până în prezent, între Braşov, Iaşi şi Târgovişte sunt mai puţin de 1.000 de voturi, iar oraşul nostru are un uşor avans, potrivit destinatiaanului.ro 
Sute de ani, Cetatea de Scaun a Valahiei, cu ziduri vechi şi care mustesc a istorie, a fost capitala Ţării Româneşti şi important centru comercial. Acum, cu centrul vechi boem şi parcurile pline de verdeaţă, Târgovişte poate deveni „Destinaţia Anului” la categoria „City break”.
Votul continuă până pe 31 mai, iar câştigătoarea va fi anunţată pe 25 iulie.
Pentru ca votul să fie luat în calcul este necesară o validare a alegerii oraşului prin e-mail, urmând link-ul din mesajul primit de la destinaţiaanului.ro.
21 655 de români au nominalizat destinaţiile preferate în competiţia vacanţelor în România iar 25 de membrii ai juriului format din bloggeri şi experţi în turism au adus propria perspectivă asupra destinaţiilor calificate în finala etapei regionale.
Trei criterii au stat la baza jurizării: (1) atractivitatea obiectivelor şi experienţelor turistice din destinaţie, (2) implicarea comunităţii evidenţiată prin investiţii în infrastructură şi acţiuni de promovare realizate în ultimii doi ani şi (3) puterea brandului de destinaţie. Prima TV susţine proiectul naţional www.destinatianului.ro.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult