20th ianuarie 2022
Home » Din agresor, victimă. Bătrân omorât de vecinul său, la Hulubești.

Din agresor, victimă. Bătrân omorât de vecinul său, la Hulubești.

de reporterpenet

Un bătrân de 73 de ani, din comuna dâmbovițeană Hulubești, a fost omorât de vecinul său, un bărbat de 45 de ani, pe fondul unor certuri mai vechi. Agresorul și-a pierdut cumpătul când bătrânul a intrat în curtea sa pentru a-i reproșa ceva, înarmat cu o rangă. De aici și până la crimă n-a mai fost decât un pas.

Crimă în Săptămâna Mare, la Hulubeşti. Bătrân împuns cu furca şi lovit în cap cu ranga

Autorul crimei – Slavu Constantin, 45 de ani

Totul s-a întâmplat în satul Măgura. Polițiștii din Găești, ajunși la fața locului, au stabilit că scandalul s-a întâmplat pe fondul consumului de alcool, între cei doi bărbați izbucnind un conflict spontan. Victima s-a dus peste vecinul său cu o rangă, iar proprietarul a pus și el mâna pe o furcă.

Victima se numește Petre Dumitru și avea 73 de ani, iar autorul crimei se numește Slavu Constantin și are 45 de ani. Acesta din urmă l-a împuns prima dată cu furca pe bătrân, apoi i-a luat ranga și l-a lovit în zona capului de mai multe ori.

„Nu știu pe cine am omorât. A intrat peste mine. Îmi pare rău”, a spus agresorul.

Rudele bătrânului mort sunt înmărmurite de cele întâmplate. Spun că între cei doi au mai existat, în trecut, scandaluri.

„Am vorbit cu el puțin mai devreme. Nu știu ce s-a întâmplat după aceea. Îl cunosc pe bărbat. A mai avut certuri cu el și în trecut”, ne-a spus soția victimei.

Polițiștii l-au prins imediat pe făptaș și l-au reținut pentru 24 de ore, urmând a fi arestat preventinv.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult