25th septembrie 2021
Home » DNA: 61 de persoane, condamnate în octombrie. Printre ei, primari din Dâmbovița

DNA: 61 de persoane, condamnate în octombrie. Printre ei, primari din Dâmbovița

de reporterpenet
DNA: 61 de persoane, condamnate în octombrie. Printre ei, primari din Dâmbovița

DNA: 61 de persoane, condamnate în octombrie. Printre ei, primari din Dâmbovița

Un număr de 61 de persoane au fost condamnate, în luna octombrie, în dosare instrumentate de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), printre inculpaţi numărându-se un judecător, un notar, un director adjunct de penitenciar, dar şi patru primari de comună şi funcţionari publici.

Pedepsele aplicate variază între 8 luni de închisoare cu suspendare şi 8 ani de închisoare cu executare, au anunţat, luni, reprezentanţii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Potrivit procurorilor, în cursul lunii octombrie, în dosare de corupţie instrumentate de DNA, au fost condamnaţi 61 de inculpaţi prin 26 hotărâri judecătoreşti definitive, între persoanele condamnate fiind un judecător, un notar, un director adjunct de penitenciar, un director APIA, un director general de Regie Autonomă, patru primari de comună, dar şi mai mulţi funcţionari publici şi agenţi de Poliţie de Frontieră.

Pedepsele dispuse de judecători faţă de cei 61 inculpaţi variază între 8 ani de închisoare cu executare şi 8 luni cu suspendare.

Au mai fost condamnaţi, directorul adjunct al Penitenciarului Giurgiu, pentru luare de mită, dar şi primari din judeţele Iaşi, Dâmboviţa şi Satu Mare.

În diferite dosare de corupţie au mai fost condamnaţi, reprezentanţi ai APIA, ai POliţiei de Frontieră, dar şi funcţionari publici din primării şi alte instituţii.

CITIȚI MAI MULTE PE news.ro 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult