29th noiembrie 2021
Home » Doi turiști au avut nevoie de ajutor, după ce au rămas împotmoliți în zăpadă, în Bucegi

Doi turiști au avut nevoie de ajutor, după ce au rămas împotmoliți în zăpadă, în Bucegi

de reporterpenet

Jandarmi M1

Jandarmii din cadrul Postului Montan Ordine Publică Zănoaga au intervenit, vineri, în zona Dichiu din Masivul Montan Bucegi, în sprijinul unor persoane care se aflau în dificultate, care, din cauza zăpezii nu au mai putut pe nu au mai putut continua deplasarea.

Turiștii au rămas împotmoliți pe D.J. 713 Dichiu-Cuibul Dorului.

„În urma acțiunii jandarmilor montani, cei 2 turişti, un bărbat şi o femeie din Municipiul Târgovişte, au fost sprijinți să deblocheze autovehiculul și au fost însoțiți în condiţii de siguranţă până în zona Table, de unde şi-au continuat deplasarea spre Târgovişte, pe D.J. 714 Peştera-Moroeni, în prezent fiind în afara oricărui pericol”, se arată într-un comunicat al IJJ Dâmbovița.

Jandarmi  JM 3

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă „112” sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte Reporterpenet.ro şi pe FACEBOOK.

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult