28th februarie 2021
Home » Donație importantă a unui producător de bare cromate pentru Spitalul Județean. Ce aparate vor avea la dispoziție pacienții din Dâmbovița

Donație importantă a unui producător de bare cromate pentru Spitalul Județean. Ce aparate vor avea la dispoziție pacienții din Dâmbovița

de reporterpenet

Donaţie importantă a unui producător de bare cromate pentru Spitalul Judeţean. Ce aparate vor avea la dispoziţie pacienţii din Dâmboviţa
O firmă privată a din Târgoviște a făcut o donație importantă pentru Spitalul Județean din Târgoviște, constând în aparatură în valoare de peste 500.000 de lei. Cu acești bani au fost achiziționate, printre altele, un ecograf multidisciplinar în configurație cu 2 sonde și un ecograf portabil în configurație cu 2 sonde.

Aparatura constă într-un ecograf multidisciplinar în configurație cu 2 sonde, un ecograf portabil în configurație cu 2 sonde, o sondă ecografică pentru glanda tiroidă, 10 monitoare funcții vitale, 8 electrocardiografe, un aparat electroterapie, un aparat laser terapeutic, un aparat electroterapie cu vacuum, un aparat terapie combinată electroterapie – laser și un aparat TECAR.

„Este o sponsorizare fără precedent în istoria spitalului, cu o valoare deosebit de mare, noi nu am primit direct banii, ci aparatura, care a fost distribuită deja în diverse secții ale spitalului, în funcție de necesar. (…) Mulțumesc autorităților, conducerii Consiliului Județean Dâmbovița, care se implică în activitățile spitalului”, a precizat managerul Spitalului Județean de Urgențe Târgoviște, Claudiu Dumitrescu.

Sponsorizarea este venită din partea SC Aso Cromsteel SA Târgoviște, constând în aparatură medicală în valoare totală de 516.077,61 lei.

„Aș vrea să le mulțumesc și eu autorităților deoarece s-au implicat în acest proiect, ca parte din programul de responsabilitate socială. Aso Cromsteel a gândit această sponsorizare tocmai pentru a ajuta comunitatea unde își desfășoară activitatea. (…) Întrucât ne desfășurăm activitatea aici, acesta este locul unde vrem să investim. (…) Managerul spitalului ne-a dat o listă cu necesitățile spitalului. Sperăm ca toți oamenii din Târgoviște și din întreg județul Dâmbovița să beneficieze de această aparatură”, a spus directorul SC Aso Cromsteel SA Târgoviște, Radu Ungureanu.

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a vizitat atât un salon din secția Pediatrie, cât și Unitatea de Primiri Urgențe, împreună cu reprezentanții spitalului și alți membri ai personalului.

„Este un eveniment ce ține de normalitatea unei relații care trebuie să existe între autorități, instituțiile subordonate autorităților locale și mediul privat. Pe această cale, vreau să îi mulțumesc domnului director pentru implicare. Facem pași înainte pentru a demonstra că, la Târgoviște, există o comunitate activă și că, la Târgoviște, se pot întâmpla lucruri bune. Domnule director, inițiativa dumneavoastră este lăudabilă. (…) Eu sper că este doar un început și, în numele instituției pe care o reprezint, vă asigur că avem toată deschiderea să ne implicăm și vă așteptăm alături de noi și în alte proiecte cu impact social”, a precizat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult