27th mai 2022
Home » Dosar de MITĂ la Direcţia Finanţelor Publice Dâmboviţa

Dosar de MITĂ la Direcţia Finanţelor Publice Dâmboviţa

de reporterpenet

Directia-de-finante-Dambovita

Doi funcţionari de la Direcţia Finanţelor Dâmboviţa au fost trimişi în judecată pentru luare de mită în formă continuată, se arată într-un comunicat al DNA.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut că, în cursul lunii mai 2014, cei doi inspectori fiscali au pretins și primit, în două rânduri, de la reprezentantul unui agent economic la care au efectuat o inspecție fiscală, suma totală de 2.000 lei (1.000 lei fiecare), iar la data de 4 iulie 2014 au primit, de la aceeași persoană, produse cosmetice în valoare totală de 100 lei (de câte 50 lei fiecare). Aceste foloase necuvenite au fost solicitate și primite de cei doi inculpați, pentru a nu consemna în raportul de inspecție fiscală abaterile constatate și pentru a reține, în sarcina firmei respective, sume mai mici datorate către bugetul de stat, cu titlu de impozit pe venit, mai menționează sursa citată.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Dâmbovița, cu propunere de a se menține măsurile asigurătorii dispuse în cauză.

Daca ti-a placut articolul, urmareste Reporterpenet.ro si pe FACEBOOK.

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult