29th noiembrie 2021
Home » Două accidente produse la scurt timp unul după celălalt, pe DN 71. Trei persoane au ajuns la spital

Două accidente produse la scurt timp unul după celălalt, pe DN 71. Trei persoane au ajuns la spital

de reporterpenet

Pompierii de la Detașamentul Târgoviște au fost chemați să intervină la două accidente rutiere produse pe DN 71 unul după celălalt. Primul accident s-a produs în comuna Ulmi, zona Arctic, iar celălalt în Ilfoveni.

În cazul accidentului produs în Ulmi, o persoană a fost rănită și i s-au acordat îngrijiri medicale de către echipajul SAJ.

Echipajul de pompieri a deconectat bornele de la acumulatorul autoturismului pentru evitarea producerii vreunui incendiu și s-a asigurat că nu sunt și alte persoane rănite.

FOTO: exclusivdb.ro

FOTO: exclusivdb.ro

Echipajul de pompieri a fost redirecționat către al doilea accident produs la ieșire din satul Ilfoveni, intersecție Cazaci-Racoviță.

La locul accidentului au fost identificate două persoane rănite, ambele dintr-un autovehicul. Conducătorul celuilalt autovehicul implicat era ieșit din acesta. Persoanele au fost evaluate imediat de pompieri, două dintre acestea fiind preluate de echipajul SAJ.

Potrivit ISU Dâmbovița, în cazul ambelor accidente, persoanele rănite au fost transportate la UPU Târgoviște pentru investigații suplimentare.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult