25th iulie 2024
Home » Două cadre universitare de la UVT, propunerile pentru funcțiile de prefect și subprefect de Dâmbovița

Două cadre universitare de la UVT, propunerile pentru funcțiile de prefect și subprefect de Dâmbovița

de reporterpenet

Conform înțelegerilor din sânul coaliției PNL-PSD, conducerea Prefecturii Dâmbovița va reveni PSD, întrucât la conducerea CJ Dâmbovița se află tot un membru PSD, respectiv președintele organizației județene, Corneliu Ștefan.

Pentru funcția de prefect al județului Dâmbovița a fost nominalizată Claudia Gilia, cadru universitar la Universitatea Valahia din Târgoviște.

Desemnarea a fost făcută miercuri, Claudia Gilia obținând în unanimitate voturile membrilor Biroului Permanent Județean al PSD Dâmboviţa.

„Aceasta va fi instalată în funcția de prefect al județului imediat după emiterea unei hotărâri în acest sens de către Guvernul României. Claudia Gilia a fost deputat PSD Dâmbovița, dar și vicepreședinte al Consiliului Județean. Din punct de vedere profesional, este conferențiar universitar la Universitatea Valahia din Târgoviște și specialist în drept constituțional”, precizează, într-un comunicat de presă, PSD Dâmbovița.

În ceea ce privește una dintre funcțiile de subprefecți, organizaţiei judeţene a PSD îi va reveni un post pentru care, de asemenea, cu unanimitate de voturi, a fost desemnat Corneliu Sălișteanu, consilier local PSD în Consiliul Local Târgoviște.

Corneliu Sălișteanu este și el conferenţiar universitar, fiind timp de două mandate prorector al Universitatății Valahia din Târgoviște.

„Este nevoie ca programul de guvernare să fie implementat întocmai, iar cetățenii să fie în centrul preocupărilor instituției Prefectului. Totodată, din punct de vedere politic, PSD Dâmboviţa demonstrează, încă o dată, că este principalul partid al județului”, se mai arată în documentul remis de organizație.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult