5th martie 2021
Home » Două minore obișnuite cu fuga de la domiciliu, prinse de polițiștii locali în spatele Hotelului Dâmbovița

Două minore obișnuite cu fuga de la domiciliu, prinse de polițiștii locali în spatele Hotelului Dâmbovița

de reporterpenet


Două minore care bântuiau prin parcul din spatele hotelului Dâmbovița, au fost găsite de Poliția Locală și date pe mâna asistenților sociale. Una dintre acestea era cunoscută de polițiștii locali întrucât obișnuia să plece de la domiciliu.

Polițiștii locali au procedat la legitimarea celor două tinere și la verificarea acestora.

„Persoanele în cauză au fost conduse la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, acolo unde a fost stabilit faptul că J.B.M, în vârstă de15 ani, din Șotânga, absenta nemotivat de la școală, iar V.I.G, tot de 15 ani, din Băleni Sârbi, a părăsit voluntar un centru social din municipiu, nefiind la prima abatere de acest gen. Polițiștii locali au predat cele două tinere pe bază de proces-verbal, urmând ca reprezentanții D.G.A.S.P.C. Dâmbovița să ia măsurile legale corespunzătoare în acest caz”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Târgoviște.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult