25th septembrie 2021
Home » Drăgan Nesic, antrenorul demis de la CSM Târgoviște: „Cum aș putea să refuz vreodată CSM Târgoviște?”

Drăgan Nesic, antrenorul demis de la CSM Târgoviște: „Cum aș putea să refuz vreodată CSM Târgoviște?”

de reporterpenet

Dragan Nesic și CSM Târgoviște au pus punct colaborării care dura din toamna anului 2019. Antrenorul sârb, care a pregătit echipa de volei a clubului nostru în ultimul an și jumătate.

În sezonul 2019-2020, încheiat prematur din cauza pandemiei de coronavirus, CSM Târgovişte s-a situat pe ultima treaptă a podiumului naţional.
Demiterea tehnicianului sârb a venit la scurt timp după ratarea trofeului Cupei României de către formaţia dâmboviţeană. În competiţia KO, CSM s-a oprit în semifinale, fiind învinsă de rivala Volei Alba Blaj, cu scorul de 3-1.
La momentul deciziei de întrerupere a colaborării cu tehnicianul sârb, CS Municipal Târgovişte ocupă primul loc în ierarhia primei divizii.
De pregătirea echipei în perioada următoare se va ocupa Alex Cosma, antrenorul secund, care va fi ajutat de restul staff-ului tehnic.
Drăgan Nesic. FOTO: csmtargoviste.ro

Drăgan Nesic. FOTO: csmtargoviste.ro

„Este o decizie a clubului pe care o respect. Nu cer explicaţii pentru că sunt un antrenor profesionist şi cei care practicăm această meserie ştim bine că există şi astfel de momente în cariera noastră. Eu nu pot şterge cu buretele toate lucrurile bune pe care această echipă şi acest oraş mi le-a oferit doar pentru că s-a decis înlăturarea mea. Clubul are strategia lui şi dacă această despărţire este considerată de bun augur, nu pot decât să o respect. Aşa că nu vă aşteptaţi să vă ofer cine ştie ce informaţii de bucătărie proprie pentru că nu există. Chiar nu există”, a declarat Nesic, pentru csmtargoviste.ro
Întrebat dacă s-ar mai întoarce la Târgovişte, sârbul a răspuns fără echivoc.
„Întotdeauna. Poate nu m-am făcut bine înţeles. Eu plec de la Târgovişte fără să-mi schimb sentimentele faţă de conducere sau jucătoare. A fost o decizie pe care nu o comentez, dar o accept pentru că aşa se întâmplă în sport. Peste tot în lumea asta se produc schimbări. Nu sunt ipocrit, îmi pare rău, dar un simplu episod nu poate să mă întoarcă împotriva unei echipe şi a unor  oameni pe care-i respect şi îi apreciez. Aşa că răspunsul meu pentru Târgovişte va fi întotdeauna „DA”. Aici mi-am făcut mulţi prieteni, oamenii mă cunosc, mă respectă şi mă apreciază. Cum aş putea să refuz vreodată CSM Târgovişte?”, a mai spus el.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult