29th noiembrie 2021
Home » Dramă fără margini în trupa de majorete Dracula’s Girls. O fostă membră, răpusă de Covid

Dramă fără margini în trupa de majorete Dracula’s Girls. O fostă membră, răpusă de Covid

de reporterpenet

Deniz Kılınç, fostă membră în trupa de majorete Dracula’s Girls, a murit în urma infectării cu virusul Sars-cov-2. Deniz, de origine turcă, avea doar 26 de ani.

„Nu există cuvinte prin care putem exprima durerea pe care am simțit-o la aflarea teribilei vești că fosta noastră colegă, Deniz, nu mai este printre noi… Ne amintim cu toții poftă de viață cu care venea la fiecare repetiție, râsul molipsitor și pasiunea pentru dans și nu putem să ne gândim că nu o vom mai revedea. Nu este drept ce se întâmplă… Rămas bun, Deniz”, este mesajul trupei de majorete Dracula’s Girls.

Deniz locuia în Sydney de mai bine de un an și, se pare, în urma unei vizite în România s-a infectat cu Covid-19. În urma infectării au apărut complicații, iar rezultatul a fost fatal.

„Astăzi se împlinește 1 an de când am venit în Australia. Fără niciun regret și nicio clipă în care mi-am dorit să mă întorc. Bine, dorul de mămica mea și de cei câțiva prieteni buni, nu se pune. Un an care a trecut mult prea repede și care mi-a dovedit încă o dată că e cel mai bine să urmezi ceea ce îți spune inima, fără să stai prea mult pe gânduri. Nu știu cum va fi peste încă un an, însă știu că acum îmi este așa cum mi-am dorit mereu, adică împlinita, liniștită și nu în ultimul rând, fericită”, scria Dezniz, în vara ce tocmai a trecut.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult