7th martie 2021
Home » DSP Dâmbovița, ajutată în call center de militarii MApN

DSP Dâmbovița, ajutată în call center de militarii MApN

de reporterpenet

DSP Dâmboviţa a anunţat mărirea capacităţii call center-ului COVID-19 cu şase linii telefonice şi extinderea colaborării cu MApN.

„Pentru o mai bună gestionare a tuturor apelurilor venite din partea persoanelor care acuză simptome ale infectării cu noul coronavirus, precum şi pentru colectarea şi corelarea datelor destinate monitorizării infecţiei SARS-CoV-2, începând cu data de 15 decembrie 2020, capacitatea Call center-ului existent la nivelul DSP Dâmboviţa a fost suplimentată cu 6 linii telefonice şi s-a extins colaborarea cu personalul din cadrul MApN, ca urmare a parteneriatului încheiat între ministerele de resort”, precizează DSP Dâmboviţa într-un comunicat de presă.

Centrul de Asistență Medico – Social Niculești, în atenția DSP, după ce directorul de acolo a fost confirmat cu COVID

Reprezentanţii DSP mai anunţă că i-au instruit pe cei care vor răspunde la telefoane şi că numărul unic este 021/ 414 44 45 este operabil non-stop.

„Pentru definitivarea aptitudinilor celor 34 de operatori care vor activa în noua structură de Call center, DSP Dâmboviţa a efectuat mai multe sesiuni de instruire teoretică şi practică. Numărul unic este 021/ 414 44 45, poate fi apelat din toate reţelele de telefonie mobilă şi este operabil 24 de ore din 24. Recomandăm oricărei persoane care are nevoie de informaţii, să apeleze cu încredere acest număr de telefon”, mai informează DSP Dâmboviţa.

DSP explică numărul mare de infectări raportat în ultimele 24 de ore, în Dâmbovița

Instituţia Prefectului Dâmboviţa a anunţat miercuri, la nivelul judeţului, încă 110 persoane confirmate cu COVID-19.

În Dâmboviţa, de la începutul pandemiei au fost testate 32.330 de persoane şi confirmate cu COVID-19, în total, 13.488 de persoane. La nivel de judeţ, de la debutul pandemiei au murit 403 persoane care aveau COVID-19. La acest moment, în Dâmboviţa sunt internate în spital 255 de persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2, dintre care opt persoane la ATI.

Conform datelor de la Instituţia Prefectului Dâmboviţa, cea mai mare incidenţă COVID-19 se înregistrează în comuna Niculeşti (7,05%), urmată de Crevedia (6,97%) şi Moţăieni (6,57%). În municipiul Târgovişte, rata incidenţei este de 4%.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult