7th martie 2021
Home » Echipamente tehnologice vitale au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

Echipamente tehnologice vitale au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

de reporterpenet


Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (SJUT) a achiziționat echipamente tehnologice în valoare totală de 710.000 lei, în vederea dotării acestei unități spitalicești și a altor secții care să vină în sprijinul activității intense din ultima perioadă.

SJUT a cumpărat 8 mașini de spălat cu o capacitate de 32 kg (în valoare de 65.000 lei/bucată), un calandru profesional (în valoare de 101.000 lei) și 3 uscătoare de rufe (în valoare de 32.000 lei/bucată).

Din cele 8 mașini profesionale de spălat, 5 vor deservi spălătoria SJUT, două vor ajunge la Secția Adulți Gura Ocniței și una – la Spitalul TBC Moroeni.

De asemenea, în luna martie a acestui an au mai fost achiziționate două cazane de apă caldă, cu o capacitate de 1.050 KW, ce vor deservi centrala termică a SJUT. Valoarea acestora este de 190.000 lei.

Echipamente tehnologice de ultimă generaţie au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte

„Consiliul Județean Dâmbovița rămâne alături de personalul medical ce deservește SJUT și îl asigură de întreg sprijinul în vederea depășirii cu bine a situației epidemiologice creată de răspândirea coronavirusului SARS-Cov-2. De altfel, chiar la începutul acestei săptămâni, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a purtat o discuție cu conducerea unității spitalicești în vederea identificării materialelor ce trebuie achiziționate și în perioada următoare, în vederea combaterii răspândirii infecției cu noul coronavirus. În acest sens, menționăm că, până în prezent, SJUT a achiziționat atât aparatură medicală, cât și echipamente pentru protecția personalului medical și are în derulare și alte proceduri de achiziție pentru asigurarea stocurilor”, se arată într-un comunicat al CJ Dâmbovița.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult