13th mai 2021
Home » Exercițiu multilplu de salvare realizat de echipa Salvamont Dâmbovița, în caz de avalanșă

Exercițiu multilplu de salvare realizat de echipa Salvamont Dâmbovița, în caz de avalanșă

de reporterpenet

Întreaga echipă Salvamont Salvaspeo Dâmbovița a participat, sâmbătă, la doua exerciții multilple de salvare din calendarul de pregatire pentru anul în curs.

Primul dintre acestea a constat în căutarea a două persoane accidentate, prinse într-o avalansă. O victimă prezența fracturi multiple iar cealaltă a fost reperată și scoasă din zăpadă cu ajutorul echipamentelor specifice.

Al doilea exercițiu a avut loc în Peștera Ialomiței și a constat în evacuarea unei persoane accidentată cu ajutorul unei tiroliene. La acesta au participat și alți salvatori din mediul subteran, membri CORSA.

„Ambele exerciții s-au încheiat cu succes, demonstrându-ne încă o dată că sunt necesare pentru menținerea capacitații de intervenție a Serviciului Public Județean Salvamont Salvaspeo Dâmbovița”, au precizat salvatorii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult