29th noiembrie 2021
Home » Facebook testează posibilitatea de a naviga fără internet

Facebook testează posibilitatea de a naviga fără internet

de reporterpenet

facebook-foto-the-next-web-630x423

Facebook testează un update care va reduce considerabil timpul de actualizare a notificărilor în News Feed și va lăsa utilizatorii să comenteze chiar și atunci când sunt offline.

Lumea utilizatorilor de Internet se împarte în două: cei care își testează conexiunea la Internet deschizând pagina Google și cei care se conectează pentru prima oară direct pe Facebook. De obicei, a doua variantă este relativ eficientă pentru că poți vedea nu doar dacă ai acces la Internet, dar poți vedea și dacă ai viteză mare la net, de vreme ce News Feed-ul Facebook are nevoie de o lățime de bandă considerabilă pentru a merge cât de cât eficient.

Noul update vede ce știri sau notificări sunt deja încărcate pe mobil și va adăuga altele noi bazate pe relevanță. Similar cu situația actuală, Facebook va descărca mereu cele mai importante știri atunci când are conexiune bună la Internet, iar atunci când conexiunea se pierde, utilizatorii vor avea, totuși, o știre gata pentru lectură.

O altă funcționalitate interesantă este adăugarea capacității de a scrie comentarii la postări chiar și atunci când utilizatorii nu sunt online.

Informație preluată de pe playtech.ro

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult