29th noiembrie 2021
Home » Faceți-vă rezerve de apă! CATD a programat, mâine, lucrări importante

Faceți-vă rezerve de apă! CATD a programat, mâine, lucrări importante

de reporterpenet

CATD

Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa anunţă că va întrerupe furnizărea apei potabile în municipiul Târgovişte, precum şi în comunele limitrofe, Aninoasa, Sotanga, Gură Ocniţei, Răzvad, Doiceşti şi Ulmi.

Măsura va fi luată miercuri, 30 martie, la ora 08.00 și va fi activă, până a doua zi, la ora 05.00.

CATD GAESTI 335Potrivit CATD, se vor efectua lucrări de racordare a reţelelor realizate pe proiectul PIDU A la reţelele existente ale municipiului Târgovişte. Lucrările menţionate au că obiect creşterea calităţii serviciului de distribuţie a apei potabile în zonele deservite.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale. Înainte de reluarea distribuţiei vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate, pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare. Se recomandă a nu se folosi apă în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului cu analize microbiologice (cca. 72 de ore), va recomandăm să fierbeţi apă utilizată în scop potabil timp de 10 minute. Locuitorii sunt rugaţi să creeze rezerve pentru asigurarea consumului propriu de apă potabilă”, se arată într-un comunicat al Companiei de Apă.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult