16th aprilie 2021
Home » Familia preotului Nicolae aşteaptă şi acum, la trei ani de la tragedie, să se facă dreptate

Familia preotului Nicolae aşteaptă şi acum, la trei ani de la tragedie, să se facă dreptate

de reporterpenet

veronica-cirstoiu

Pe 8 martie s-au împlinit 3 de ani de la cumplitul accident petrecut în Târgovişte, în care preotul Nicolae Nicolae din Gheboaia, soţia şi fata lor de 15 ani, au fost omorâţi într-un accident rutier, produs de un alt preot. Vinovatul, Florin Cergan, fiul judecătoarei Veronica Cîrstoiu. Ambii au fost arestaţi pentru complicitate la trafic de influenţă şi luare de mită.

Dosarul care priveşte accidentul produs de Florin Cergan a fost trimis spre jduecată abia în august 2013, sub acuzaţia de omor din culpă.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a solicitat abia în 12.08.2013, adică la mai bine de doi ani şi jumătate, Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, dosarul având ca obiect accidentul rutier provocat de numitul Cergan Florin în anul 2011 şi soldat cu decesul a trei persoane, pentru „a analiza oportunitatea preluării în vederea efectuării urmăririi penale de către procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică”.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult