20th ianuarie 2022
Home » Faptele săvârșite la regimul silvic, sancționate de jandarmi

Faptele săvârșite la regimul silvic, sancționate de jandarmi

de reporterpenet

lemne stejar
Jandarmii au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale săvârșite la regimul silvic. În urma unei acțiuni desfășurate luni 4 martie, pe raza localităţii Ghimpați, a fost constatată o faptă de natură contravențională fiind aplicată o amendă în valoare de 3.000 de lei.

„Pe drumul din localiate a fost depistată o persoană, într-o camionetă staționată, care era încărcată cu material lemnos din specia stejar. În urma efectuării verificărilor s-a stabilit că masa lemnoasă din autovehicul nu corespundea ca specie cu cea înscrisă în avizul de însoțire, sens în care bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost sancționat contravențional pentru: “transportul de materiale lemnoase ale căror caracteristici nu corespund cu cel puțin unul dintre elementele înscrise în avizul de însoțire referitoare la: specie, […]”, se arată într-un comunicat al IJJ Dâmbovița.

lemne stejar

Materialul lemnos a fost lăsat în custodie unui reprezentant al Ocolului Silvic Răcari.

lemne stejar

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult