2nd martie 2021
Home » Fara GENERATIA TRISTA: Amanta!

Fara GENERATIA TRISTA: Amanta!

de reporterpenet

amanta

Ce este de fapt amanta? Pentru multe iubite și soții înșelate nu este decât o c*rvă (scuzați limbajul); și totuși ce se ascunde în spatele apelativului „amantă”?

Alexandra C

Bună! Sunt o fostă amantă, o fostă aventură a unui baiat aflat într-o relație de lungă durată. Îl plăceam pe tip încă de cănd l-am cunoscut, undeva acum 6-7 ani, când eram în clasa a VI-a.

Soarta a făcut să ne reîntâlnim într-un moment din viața mea când eram vulnerabilă. Domnișorul m-a întâmpinat cu un zâmbet cald, un „de când nu te-am văzut”… și, după ceva timp, i-am acceptat propunerea de a ieși la un suc, dacă tot eram amândoi în zonă. Nu mai intru în detalii, înțelegeți deja unde s-a ajuns.

El, presupunând că nu are iubită, eu fiind singură, am spus într-un final „de ce nu?” Bineînțeles, tipul îmi ceru să ne vedem și a doua zi, îmi ceru numărul de telefon, nu înainte de a-mi spune celebra replică „Eu nu-s ca restu’!”

Dar cum m-am simțit eu, amanta, când am aflat a doua zi că are de fapt pe cineva? M-am simțit jalnic, m-am simțit prostită, folosită, m-am simțit o jucărie. Toți am avut aventuri; dacă spuneți că voi nu, atunci mai gândiți-vă o dată. Credeți-mă, a fi în postura de amantă, chiar și pentru o noapte și fără știrea ta, tot te lovește cu 100 km/h. Pe mine m-a lovit direct în față.

M-am simțit al naibii de prost față de tipă, deși n-o cunoșteam, n-o uram pentru că avea ceva ce eu râvneam când eram mică; mă uram pe mine pentru că am poftit la ceva ce era al alteia.

Când înșală, cel care o face, nu se mai gândește pe cine va răni; contează doar ce vrea el/ea. Nu-mi pot imagina ce l-a adus în această situație, nu vreau să-i găsesc sau să-mi găsesc scuze. Vreau să vă spun că și amantele au suflet și că și ele suferă. Doare să afli că ești pe locul doi, de parcă ai fi un obiect. Doare să afli că în tine nu a văzut nimic mai mult decât o simplă aventură. Iar acum voi o să spuneți „Păi dacă te oferi pe tavă, normal că doar asta vrea”, când de fapt el alergase un întreg marton înainte să-i cad în plasă.

Toate astea dor pentru că sunt purul adevăr. Doare să afli că ai făcut rău cuiva fără să știi.

Totuși recunosc că sunt două tipuri de amante: cele care de fapt, în toată distracția s-au îndrăgostit lulea și cele care stau, ei bine, pentru bani; dar noi nu facem acum referire la a doua categorie.

Vreau să mai subliniez și că o femeie care se respectă și își asumă faptele, nu va accepta niciodată să rămână în această postură; nu va accepta să fie pe locul doi, să fie roata de rezervă.

Acum…vă las pe voi să vă dați cu părerea.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult