1st august 2021
Home » Fără să fie „atinsă” o minoră a reclamat că a fost agresată sexual

Fără să fie „atinsă” o minoră a reclamat că a fost agresată sexual

de reporterpenet

Postul de Politie Tartasesti
O adolescentă de 15 ani a sesizat Poliția cu privire la o presupusă faptă de agresiune sexuală. Cazul este cercetat de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tărtășești, care au stabilit și cum decurs povestea.

Potrivit IPJ Dâmbovița, suspectul este un tânăr de 19 ani.

„În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, la data de 10 iulie a.c., aceasta, împreună cu o altă adolescentă, ar fi plecat de bunăvoie de la domiciliu cu un tânăr de 19 ani, care, ulterior, i-ar fi făcut avansuri de natură sexuală. Întrucât tânăra l-a refuzat, bănuitul le-a solicitat celor două să coboare din autoturism, fără să le lovească ori să le amenințe”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult