20th ianuarie 2022
Home » Felix Goldbach, profesor la UVT, președintele juriului Concursului Internațional de Interpretare Instrumentală „Ioan Goia”

Felix Goldbach, profesor la UVT, președintele juriului Concursului Internațional de Interpretare Instrumentală „Ioan Goia”

de reporterpenet

Felix Goldbach
Astăzi, 17 mai, are loc deschiderea Concursului Internațional de Interpretare Instrumentală „Ioan Goia”, de la Iași. Aceasta este cea de-a VIII-a ediție a evenimentului, care se va încheia pe 19 mai. Ediția din acest an își dorește promovarea tinerelor talente.

Juriul este format din instrumentişti, profesori din învățamântul universitar şi preuniversitar, oferă certitudinea unei manifestări artistice de înalt nivel.

Potrivit siteului dedicat acestui eveniment, maestrul Dan Mihai Goia, reputat dirijor, compozitor și profesor doctor este președintele onorific al concursului.

Juriul este prezidat de Lect. univ. dr. Felix Goldbach de la Universitatea „Valahia” din Târgoviște și inspector în cadrul Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

59767603_2197035300378892_4231594473726935040_nDin componența comisiilor de evaluare vor face parte Prof. Camelia Andrei de la Școala de Arte „N.N. Tonitza” Bârlad, prof. Gianina Lungu de la Colegiul Național de Artă „I. Vidu” Timișoara, Iftimie Căuneac de la Colegiul Naţional de Artă „O. Băncilă” Iaşi, Dr. George Hariton, fagotist în cadrul Orchestrei Simfonice a Filarmonicii „Moldova” Iaşi, Prof. univ dr. Petrea Gîscă de la Universitatea Națională de Arte „G. Enescu” Iaşi, prof. Ionuț Manta de la Liceul de Artă „Șt. Luchian” Botoșani, Prof. Ilie Obeșterescu-Hărșian de la Colegiul Național de Artă „I. Vidu” Timișoara, Lect. univ. dr. Liviu Adamachi de la Universitatea de Arte „G. Enescu” Iaşi, Prof. Iustin Rusu de la Colegiul Naţional de Artă „O. Băncilă” Iaşi, Prof. dr. Andreea Guțan și Prof. Paula Rusu de la Colegiul Naţional de Artă „O. Băncilă” Iaşi..

Concursul Internațional de Interpretare Instrumentală „Ioan Goia” este organizat de către Catedra Instrumente pentru suflat și percuție a Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă” Iași.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult