16th aprilie 2021
Home » ”Fermierul” Vlad Miriță a ieșit din iarnă cu porcii decimați

”Fermierul” Vlad Miriță a ieșit din iarnă cu porcii decimați

de reporterpenet
”Fermierul” Vlad Miriță a ieșit din iarnă cu porcii decimați

”Fermierul” Vlad Miriță a ieșit din iarnă cu porcii decimați

Porcii din ferma tenorului Vlad Mirița s-au împuținat la un ultim recensământ. Zăpada a plecat odată cu câțiva guițători din efectivul de porci care sălășluiau pe moșia artistului situată pe dealurile de lângă Târgoviște, orașul de unde este originar.

Faimoșii săi porci, rasa Mangalița, pe care ”sunt cu ochii” o grămadă de colegi de breaslă ai prim solistului Operei Române, căci ”porcăia” lui Vlad Miriță reprezintă cea mai populară sursă de carne din showbiz, s-au pierdut pe imaș, scrie libertatea.ro

Câteva din animalele care creșteau nu în obor ci ”în regim de libertate”, pe lunga moșie cumpărată de artist, au dispărut, fapt ce a iscat un motiv de scandal la fermă între Miriță și pazici, care sunt suspecți că au favorizat ”evadarea” porcilor.

În ancheta internă demarată la ferma artistului a fost luată în ecuație și o intervenție exterioară, a unor hoți, care au fugit cu porcii în spinare, dar până acum nu a depus nimeni plângere la poliție.

Vlad Miriță a ieșit din iarnă fără câțiva porci!

La bioferma aflată la circa 20 kilometri de Târgoviște (pe drumul spre Sinaia), de lângă casa părinților săi, cresc circa 50 de porci de Mangalița, ”guițătorul” cu blană cunoscut drept ”somonul cu patru picioare”, de asemenea găini, curcani și rațe, piața de desfacere fiind în rândul prietenilor săi și în restaurante cu etichetă.

Tenorul a cumpărat câteva hectare de pădure și teren pentru caii săi dar și pentru a crește pentru a fi sacrificate animale, după tipologia lansată de tăticul modern al fermierilor, americanul Joel Salatin și, de multe ori, gătește și prezintă personal, în restaurante, hrana sa 100% sănătoasă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult