30th iunie 2022
Home » Fetiță de 10 ani, spulberată de o șoferiță, în Gheboieni, chiar în fața casei. „Era cu pisicuța în brațe. Pisicuța a murit și ea”

Fetiță de 10 ani, spulberată de o șoferiță, în Gheboieni, chiar în fața casei. „Era cu pisicuța în brațe. Pisicuța a murit și ea”

de reporterpenet

 

Fetița de numai 10 ar fi ieșit, cu o pisicuță în brațe, din curtea părinților săi, din localitatea dâmbovițeană Gheboieni, acolo unde au o seră de flori. Nu a băgat de seamă că din dreapta venea o mașină și a fost lovită în plin de șoferiță. Părinții ei, tatăl inginer și mama educatoare sunt în stare de șoc. Vestea a căzut ca un trăsnet peste ei.

„E un drum periculos aici, este circulație foarte mare. Cu viteză se circulă. Uitați pisica, era cu pisicuța în brațe. Pisicuța a murit și ea. Iubea foarte mult animalele. Fetița era în curtea patronilor”, spun sătenii.

Șoferița este și ea în stare de șoc. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult