16th aprilie 2021
Home » Fetiță de 6 ani, în stare gravă, după ce a fost strivită de cupă unui utilaj manevrat de un alt copil de doar 3 ani

Fetiță de 6 ani, în stare gravă, după ce a fost strivită de cupă unui utilaj manevrat de un alt copil de doar 3 ani

de reporterpenet

Imagini pentru strivit de utilaj cupa
O fetiţă de 6 ani, din comuna dâmbovițeană Corbii Mari, este în stare gravă, după ce a fost strivită de cupă unui utilaj manevrat de un alt copil de doar 3 ani. Micuța se află internată inițial la Spitalul din Târgovişte, dar a fost mutată la Grigore Alexandrescu din Capitală.

Copila era împreună cu părinţii ei la nişte rude care demolau o construcţie veche, potrivit stirileprotv.ro. Gazdele, care aveau un băieţel de 3 ani, nu au băgat de seamă când copilul s-a urcat în utilaj şi, în joacă, a apăsat o manetă care a acţionat cupa utilajului.

Proprietarul utilajului regretă că şi-a lăsat copilul, de doar 3 ani, singur în utilaj, dar spune că nu se gândea că maneta poate fi acţionată, atunci când motorul nu e pornit.

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult