17th octombrie 2021
Home » Fluier final. Elena Ivașcu, o tânără arbitră de volei, a murit într-un accident pe A2

Fluier final. Elena Ivașcu, o tânără arbitră de volei, a murit într-un accident pe A2

de reporterpenet

Elena Ivașcu, arbitră de volei din Târgoviște, a murit, sâmbătă, într-un accident grav produs pe Autostrada A2, București-Constanța. Tânăra de 23 de ani a decedat după ce mașina în care se afla a intrat în plin în peretele despărțitor dintre benzi.

După impact, maşină în care se aflau persoanele decedate a rămas imobilizată pe autostradă, fără nicio lumină aprinsă, care să îi semnalizeze prezenţa. După câteva secunde, o altă maşină a intrat în plin în cea oprită în parapet, iar alte două persoane au fost rănite.
În teribilul accident, alături de târgovişteancă a mai decedat o altă tânără. Tragedia a avut loc la kilometrul 24, pe sensul de mers spre Bucureşti.

Mesaje sfâşietoare pe reţelele de socializare

Cei care au cunoscut-o pe Elena Ivaşcu au transmis mesaje de condoleanţe emoţionante în reţelele de socializare.
Asociaţia Judeţeană de Volei Dâmboviţa
“Colectivul Asociaţiei Judeţene de Volei Dâmboviţa transmite condoleanţe familiei doamnei profesor Daniela Ivaşcu, profesor de Educaţie Fizică şi Sport la Colegiul Naţional “Constantin Carabella” Târgovişte, greu încercate de pierderea fiicei sale, Elena, un tânăr arbitru de volei în cadrul asociaţiei noastre. Suntem alături de familia îndurerată şi regretăm dispariţia prematură a acesteia.Dumnezeu să o odihnească în pace!”
Dracula’s Girls
“Colega şi prietena noastră, Elena, a încetat din viaţă în această dimineaţă, în urma unui teribil accident rutier.  Elena va rămâne mereu cel mai frumos suflet, care a purtat vreodată uniforma noastră.  Ai grijă de noi şi de acolo, @elenadaniela98!”

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult