25th septembrie 2021
Home » Fostul director comercial de la UTCHIM, Nicolae Schmidt, s-a spânzurat! A lăsat un bilet de adio

Fostul director comercial de la UTCHIM, Nicolae Schmidt, s-a spânzurat! A lăsat un bilet de adio

de reporterpenet

Schmidt-Nicolae

Nenorocire într-o familie din Găeşti. Inginerul Nicolae Schmidt, care împlinise 58 de ani la începutul lunii martie, a fost găsit spânzurat, duminică dimineață, de către mama sa. Bărbatul a lăsat și un bilet de adio, scrie croni-gaestiului.ro.

În biletul de adio, bărbatul le mulțumea părinților și fostei soții, dar ținea să-și exprime și nemulțumirea față de tatăl său, ”care m-a înjurat toată viața”, dar și față de nevastă: „Îţi mulţumesc că m-ai readus la viaţă, dar m-ai înșelat”. Potrivit apropiaților, Nicolae Schmidt era înglodat în datorii. El își pierduse locuința și închiriase un apartament pe același palier cu părinții săi.

În ultima vreme era deprimat, iar noaptea trecută și-a încheiat socotelile cu viața. Schmidt a fost șef Serviciu Aprovizionare și director comercial la fostul UTCHIM. De câțiva ani, era pensionar.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult