7th martie 2021
Home » FOTO Cum arată terenul de antrenament pentru Chindia Târgoviște, realizat de Primărie în colaborare cu FRF

FOTO Cum arată terenul de antrenament pentru Chindia Târgoviște, realizat de Primărie în colaborare cu FRF

de reporterpenet


Lângă Complexul de Natație din Târgoviște este aproape gata un teren sintetic, la standarde FIFA, care va fi baza de antrenament a Chindiei Târgoviște, dar și pentru juniori, viitorii fotbaliști.

Terenul este situat în imediată vecinătate a Complexului Turistic de Natație Târgoviște și este realizat în parteneriat cu Federația Română de Fotbal (FRF).

„Terenul are o suprafață de 9.543.00 m², este dotat cu sistem de iluminat, tribună de 300 de locuri și va permite desfășurarea în condiții excelente a antrenamentelor FC Chindia Târgoviște, inclusiv a grupelor de copii și juniori, precum și a meciurilor oficiale de fotbal juvenil. Baza sportivă va fi finalizată în cel mult trei săptămâni”, a precizat primarul Cristian Stan.

FOTO Cum arată terenul de antrenament pentru Chindia Târgovişte, realizat de Primărie în colaborare cu FRFTerenul pe care s-a cosntruit baza sportivă este pus la dispoziţie de Primăria Târgoviște.

„Ne ghidăm după un principiu asumat şi de UEFA şi anume <<fotbal înainte de toate>> Avem nevoie de investiţii în zona de infrastructură în România şi nu ne referim doar la stadioane. Cred cu tărie că la Târgovişte putem avea un stadion modern, într-un timp relativ scurt. Chindia merge foarte bine şi este de apreciat şi numărul de spctatori care sunt prezenţi la fiecare meci. Chindia este în primele 10 echipe, atât din Liga I cât şi din Liga a II-a, în privinţa mediei de spectatori la meci”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, la Târgoviște, în iarna lui 2017.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult