20th ianuarie 2022
Home » FOTO Cum își ajută o tânără creatoare de ii brodate familia să vândă legumele când lumea stă acasă. Cum se dezvoltă „Grădina din Băleni”

FOTO Cum își ajută o tânără creatoare de ii brodate familia să vândă legumele când lumea stă acasă. Cum se dezvoltă „Grădina din Băleni”

de reporterpenet


Două surori din localitatea dâmboviţeană Băleni, care dețin un ateier de costume populare, își ajută familia să vândă legumele în această perioadă grea pentru agricultori.

Este absolventă a unei şcoli de artă şi design vestimentar, dar nu se sfieşte să îşi ajute părinţii cu desfacerea legumelor şi verdeţurilor.
Florina Paraschiv a creat, pe Facebook, o pagină numită „Grădina din Băleni”.
Este o mică afacere de familie înfiinţată în comună Băleni, judeţul Dâmboviţa, la doar căţiva kilometri de Târgovişte. Familia sa cultivă legume fără îngrăşăminte chimice sau pesticide.
„Legumele noastre variază în funcţie de sezon, de la ridichii, ceapă şi salată verde, la roşii, castraveţi şi gogoşari. Până în momentul de faţă ne desfăşuram activitatea de comercializare a legumelor în pieţe şi târguri, însă, ţinând cont de contextul actual am fost nevoiţi să ne reorganizăm. Astfel piaţa se mută online: trimitem acasă la clienţi legume proaspete. Livrăm în Târgovişte şi Bucureşti de două ori pe săptămână în baza unei comenzi ferme. Vă asigurăm că respectăm toate măsurile de igienă: folosim măşti şi mânuşi. Produsele sunt spălate şi ambalate în pungi”, spune Florina Paraschiv.
-Comenzile se pot înregistra atât telefonic cât şi prin mesaj privat. 0733.767.903
-Livrarea se va face în Bucureşti-Targovişte, dar şi în localităţile apropiate.
-Menţionăm că deţinem atestat şi certificat de producător.
Preţuri:
-Ridichii: 1,5lei/legătura
-Salată verde: 2 lei/bucată
-Ceapă verde: 1,5lei/legătura
-Usturoi verde: 1,5lei/legătura
-Lobodă roşie: 1leu/legătura
-Mărar: 1 leu/legătura
-Pătrunjel: 1 leu/legătura
-Leuştean: 1leu/legătura
-Păstârnac: 2lei/kg
-Morcovi: 2lei/kg
-Urzici: 30lei/kg
Comanda minimă de livrare la domiciliul clientului este de 50 lei.
Este posibil ca imaginea să conţină: plantă, iarbă, cer, în aer liber şi natură

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult