20th ianuarie 2022
Home » FOTO La Râul Alb, drumul se duce la vale cu fiecare oră scursă

FOTO La Râul Alb, drumul se duce la vale cu fiecare oră scursă

de reporterpenet

 

La Râu Alb,in Dâmbovita, alunecările de teren continuă. Drumul comunal care face legătura cu localitatea Pucheni s-a surpat din cauza ploilor abundente din ultimele 24 ore, iar traficul rutier se desfăşoară cu mare greutate.

Acum două săptămâni, în aceeşi zona, şoseaua judeţeana s-a surpat, fiindî prezent inaccesibil cu autovehiculele şi fără rută ocolitoare, iar traficul autobuzelor a fost restricţionat.

Acum o săptămână, o suprafaţă de 25 de hectare de teren din comuna invecinata, Bărbuleţu, a fost afectată de alunecările de teren provocate de precipitaţiile abundente, care au format cratere. Livezile şi pădurea de plopi din respectivul perimetru au fost înghitite, iar bătrânii satului spun că aşa grozăvie nu au mai văzut nicodată. Practic, pământul s-a căscat în adâncime de peste zece metri si pe o latime de 30, in locul lor aparand vai adanci si lacuri. În ultima perioadă, în judeţul Dâmboviţa, au mai fost semnalate alunecari de teren in comunele Vârfuri, Bezdead, Cândeşti si Vişineşti.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult