27th mai 2022
Home » FOTO Marș tricolor, de Centenar, al elevilor de la Coresi

FOTO Marș tricolor, de Centenar, al elevilor de la Coresi

de reporterpenet

centenar scoala coresi
Manifestările dedicate Centenarului Marii Uniri s-au intensificat în toate școlile dâmbovițene, în ultimele zile. Miercuri, elevi, profesori și părinți ai elevilor de la Școala „Coresi” din Târgoviște au organizat „Parada România 100”.

Traseul paradei a fost Bulevardul IC Brătianu – Bulevardul Regele Carol I – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Piaţa Mihai Viteazul şi retur.

Cadrelele didactice au organizat această acțiune în încercarea de a dezvolta în rândul copiilor sentimentul de apreciere și respect față de istoria poporului român. Elevii au realizat un drapel din baloane colorate.

De asemenea, elevii de la Școala Gimnazială “Radu cel Mare” din Târgoviște au împărțit tricolorul trecătorilor, ca simbol al Centenarului.

În acest fel, elevii au vrut să demonstreze că sunt mândri de identitatea lor și că sunt bucuroși să împărtășească cu ceilalți onoarea acestor momente.

centenar scoala coresicentenar scoala coresi

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult