Bărbatul, în vârtă de 55 de ani, este cunoscut de sătenii din Izvoarele, judeţul Dâmboviţa. Ar fi încercat de multe ori să profite de mai multe fete, însă a fost prins în ultima clipă. Ultima dată, mai exact pe 18 noiembrie, s-a încuiat cu o minoră de 4 ani, care îi este şi nepoată, într-o cameră. A fost găsit dezbrăcat de cumnata sa, mătuşa fetei, care a sărit pe geam pentru a o salva pe minoră din mâinile agresorului.
Un bărbat a încercat să îşi violeze nepoata, o fetiţă de patru ani. „Am salvat-o în ultima clipă. Erau dezbrăcaţi“
“I-am prins dezbrăcaţi. Cea mică era pe pat, iar el era desupra ei. Am încercat uşa, dar era încuiată. Atunci am sărit pe fereastră şi l-am dat afară”, a spus femeia. „Din fericire nu şi-a dus la îndeplinire planul diabolic. Merită să stea în închisoare. De multe ori făcea glume porcoase la adresa ei”, ne-a spus tatăl fetei. Autorul se pare că nu este la prima abatere de acest fel. Pe o altă fată, de 12 ani, o ademenea în pădure şi de multe ori o acosta chiar şi pe drumul către şcoală.
„Mereu se lua de ea. A prins-o şi la pădure o dată şi a tras-o de chiloţi. Altădată a acostat-o în drum spre şcoală. Îi făcea propuneri indecente”, ne-a povestit mama fetei.

Totul satul Izvoarele îl ştie pe bărbat ca un pedofil. De altfel, sora sa i-a transmis să fie atent, pentru că îl paşte închisoarea.

„Nu ştiu ce a avut în cap. Cum să profiţi de inocenţa unei fete de patru ani. Eu i-am spus mereu să aibă grijă că o să ajungă la închisoare dacă nu se potoleşte, pentru că nu e prima fată de care s-a luat”, spune sora pedofilului.

Poliţia a refuzat să comenteze cazul, însă oamenii legii au deschis dosarul penal abia când mama minorei de patru ani a sunat la 112 şi a povestit cele întâmplate. Atunci bărbatul a fost arestat preventiv pentru 24 de ore, şi, ulterior, pentru 30 de zile. El este acuzat de tentativă de viol şi riscă până la 5 ani de închisoare. Minora va avea nevoie de consiliere psihologică pentru a trece peste această traumă.