15th iunie 2024
Home » UPDATE! Cazul fetei tunsă cu sabia.Bela și fratele său, control judiciar

UPDATE! Cazul fetei tunsă cu sabia.Bela și fratele său, control judiciar

de reporterpenet

BELA, INTERLOP TITU

UPDATE: Parchetul Racari a dispus masura controlului judiciar fata de cei doi barbati implicati in scandalul de la Titu din noaptea de 27/28.07.2015 . IJP Dambovita

UPDATE: Cei doi bărbați implicați, noaptea trecută, în scandalul monstru produs la o terasă din Titu, județul Dâmbovița, au fost prinși de poliție și duși la Parchetul Răcari pentru audieri și luarea unor măsuri preventive. Este vorba de Bela, 28 de ani și fratele său, Englezu, de 33 de ani.

Patru persoane au ajuns la secția UPU Titu, după ce două clanuri interlope s-au bătut cu săbiile, la o terasă. În încăierare au fost prinse și două tinere. Una, de 20 de ani, a fost tunsă cu sabia, după legea țigănească, având răni grave, iar cealaltă, ospătăriță, a ajuns cu mâna ruptă la spital.

La secţia UPU Titu au ajuns doi bărbaţi şi două femei în urma bătăii. De vină pentru acest scandal ar fi interlopii Bela și Englezu, doi bărbați din Titu.

O tânără de 20 de ani a fost de-a dreptul tunsă cu sabia. Ea le-a spus medicilor că unul dintre agresori a bătut-o, a lovit-o în zona capului cu sabia, după care, cu aceeași armă a tuns-o. Chiar ea ar fi chiar mărul discordiei dintre cele două grupări. Ea s-ar fi încurcat cu un tânăr din cealaltă grupare și drept răsplată, a fost pedepsită după legea țigănească, care condamnă aprig femeile care își înșală bărbații.

Bataie interlopi Titu

„Au multimple plăgi înjunghiate iar doi dintre ei vor fi trimişi la Bucureşti. Este vorba de o agresiune. Sutn patru victime, două în stare destul de gravă. Deocamdată starea lor este stabilă”, a declarat dr. Silviu Colomei, de la UPU Titu.

Cei doi bărbaţi spun că altcineva i-a atacat din senin, deşi, până de curând erau prieteni la cataramă.

“Ne-au atacat din senin. Ne-au tăiat cu săbiile şi când mă gândesc că i-am primit la mine în casă. Sunt extrem de periculoşi. Erau trei inşi. N-am putut să ne apărăm. Pe mine m-au tăiat la cap şi la burtă. Unuia îi zice Englezu, iar altuia Bela”, ne-a povestit unul dintre bărbaţii care au ajuns la spital.

O tânără de 20 de ani a fost de-a dreptul tunsă cu sabia. Printre victime se află şi ospătăriţa, care a încasat un scaun.

Unul dintre interlopi şi fata tunsă cu sabia au fost trimişi la Bucureşti, pentru îngrijiri medicale.

Poliţia nu i-a prins, deocamdată, pe agresori. „Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe”, a declarat ag. Adelina Torcică, purtătoruld e cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

La mijloc ar fi fost vorba de o fată şi se pare că nu este prima dată când cele două grupări s-ar fi luat la harţă.

Bataie interlopi TituBataie interlopi TituBataie interlopi TituBataie interlopi TituBataie interlopi TituBataie interlopi TituBataie interlopi TituBataie interlopi TituBataie interlopi Titu

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult