15th iunie 2024
Home » FOTO VIDEO Răzbunare mafiotă între clanul lui Ghenosu şi cel al lui Nelu de la Ungureni. Nepotul lui Nelu, cu capul spart la spital

FOTO VIDEO Răzbunare mafiotă între clanul lui Ghenosu şi cel al lui Nelu de la Ungureni. Nepotul lui Nelu, cu capul spart la spital

de reporterpenet

IMG_20141105_213908

Unul dintre nepoţii lui Ion Honciu, zis Nelu de la Ungureni, a ajuns, noaptea trecută, cu capul spart la spital, după ce mai mulţi indivizi i-au blocat drumul cu copaci tăiaţi de pe marginea drumului şi l-au bătut cu topoarele. Agresorii sunt locotenenţi ai lui Ghenosu, spun rudele victimei, care acuză poliţia că s-a mişcat în reluare la caz şi nu a prins pe nimeni.

Victima se numeşte Ionuţ Spătărel şi are 25 de ani. Bătăuşii au premeditat, se pare, totul. L-au urmărit pe şofer până aproape de casă, i-au blocat drumul cu cu doi copaci tăiaţi de pe câmp şi l-au snopit în bătaie cu topoarele.

„L-au pândit. Au văzut că e singur în maşină şi l-au bătut aici. A venit poliţia de la Dragomireşti şi a plecat. Clanul lui Ghenosu e la mijloc, pentru că el e nepotul lui Nelu şi dacă nu îl prinde pe Nelu, l-a prins pe nepotul lui”, ne-a spus o rudă de-a victimei.

Oamenii povestesc că băiatul a fost pândit. Ei acuză poliţia că s-a mişcat în reluare, iar ca să întărească spusele oamenilor, agenţii sosiţi la faţa locului au alterat probele, pentru ca mai apoi, la sosirea criminaliştilor să refacă din nou scena incidentului.

„Era aşteptat sigur. Nu aveau cum să pună în fracţiune de secundă doi copaci. Poliţia a venit, s-a uitat la el în ambulanţă dacă mai trăieşte şi a plecat”, ne-a spus un apropiat al tânărului.

„Pacientul este conştient şi stabil. Are o plagă fronto-occipitală şi o plagă la membrul inferior, o sângerare uşoară”, ne-a spus Mariana Stan, asistentă la Ambulanţa Dâmboviţa.

„Incident minor” în opinia poliţiei

Tânărul în vârstă de 25 de ani, este nepotul lui Nelu Ungureanu, un interlop cu care Ghenosu s-a războit cu pistoalele, în plină stradă, în urmă cu şase ani, la o casă de pariuri din Târgovişte. IPJ Dâmboviţa a catalogat acest eveniment ca fiind unul minor.

„E vorba de o altercaţie în trafic pe raza comunei Ungureni. Unul dintre participanţi a manifestat un comportament faţă de celălalt, lovindu-l”, a declarat ag. Alexandra Niculae, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa.

Nu de puţine ori s-a întâmplat ca astfel de construntări între clanurile Ghenosu şi Ungureanu să se lase cu răniţi şi chiar omoruri de ambele tabere.

Ghenosu: „I-om omorî pe toţi. Să descărcam încărcătoare în ei”

Florin Ghinea, zis Ghenosu, a fost condamnat definitiv ieri de Curtea de Apel Ploieşti la patru ani de închisoare cu executare pentru ultraj şi tulburarea liniştii publice.

Florin Ghinea a mai fost condamnat în anul 2003, în Franţa, la şapte ani de închisoare. În aprilie 2007, el a fost predat autorităţilor din România, unde pe numele său exista un mandat de arestare pentru trafic de persoane. Potrivit anchetatorilor, gruparea condusa de Ghenosu, deosebit de periculoasa, acţiona în judeţele Dâmboviţa şi Prahova, dar şi în Italia şi Spania.

Din aceste activităţi precum spalare de bani, camătă sau şantaj, membrii grupării obţineau sute de mii de euro dar şi autoturisme de lux, apartamente şi bijuterii.

Sequence 01.Still061Sequence 01.Still058Sequence 01.Still057Sequence 01.Still056Sequence 01.Still054Sequence 01.Still050Sequence 01.Still049Sequence 01.Still047Sequence 01.Still048Sequence 01.Still053Sequence 01.Still045Sequence 01.Still044

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult