9th decembrie 2023
Home » Habemus antrenor! Chindia l-a prezentat ca antrenor principal pe secundul lui Răzvan & Mircea Lucescu!

Habemus antrenor! Chindia l-a prezentat ca antrenor principal pe secundul lui Răzvan & Mircea Lucescu!

de reporterpenet

Chindia se situează în acest moment pe locul 10 în campionat, după 13 etape disputate. Formația din Târgoviște a înregistrat, așadar, patru victorii, cinci rezultate de egalitate și patru înfrângeri până acum.

Clubul a anunțat pe rețelele social media că Diego Longo, un antrenor italian în vârstă de 47 de ani, a fost instalat pe banca tehnică a echipei din Târgoviște.

În perioada iulie 2020 – ianuarie 2021, Diego Longo a fost secundul lui Mircea Lucescu pentru 23 de partide la Dinamo Kiev. Între timp, „Il Luce” nu mai e nici el principal la ucraineni.

De asemenea, nu e prima dată când tehnicianul italian a colaborat cu familia Lucescu și nici cu fotball românesc. Diego Longo a mai fost secund și la echipele lui Răzvan Lucescu, Al Hilal și PAOK Salonic.

„Bine ai venit, Diego Longo! Diego Longo este noul antrenor principal al echipei Chindia Târgovişte. Tehnicianul in vârstă de 47 de ani a fost antrenor principal al echipelor: KF Teuta, FC Flamurtari, FK Kukësi si antrenor secund: Dinamo Kiev, Al-Hilal, PAOK Salonic si Skoda Xanthi.

Mult succes la Chindia Târgovişte şi cat mai multe reuşite la clubul nostru!”, a anunțat Chindia.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult