20th ianuarie 2022
Home » Harta corupției în Dâmbovița: lista CONDAMNAȚILOR din ultimii 4 ani

Harta corupției în Dâmbovița: lista CONDAMNAȚILOR din ultimii 4 ani

de reporterpenet

HARTA CORUPTIEI

În Dambovita au fost finalizate 42 procese (în perioada 2010-2014), 71.43% fiind condamnări cu suspendare, în 40.48% dintre cazuri au fost implicate fonduri UE, în 64.29% dintre cazuri condamnații lucrau în sectorul public și în 57.14% aveau funcție de conducere.

Infracţiunile din județul Dambovita pot fi anchetate de centrul teritorial Ploiesti sau de secţiile Structurii Centrale, potrivit romaniacurata.ro.

Societatea Academică din România și Romaniacurata.ro pun la dispoziția celor interesați de activitatea Direcției Naționale Anticorupție și de fenomentul corupției manifestat la nivel judeţean o hartă online interactivă ce permite vizualizarea unei serii de informații referitoare la cazurile instrumentate de către procurorii DNA într-o manieră user-friendly.

Scopul acestei hărți interactive este acela de a facilia accesul persoanelor direct interesate de activitatea DNA, precum membrilor societății civile și jurnaliștilor, dar și celor din mediul academic care doresc să analizeze din punct de vedere statistic problematica (anti)corupției și, nu în ultimul rând, al publicului larg la informații descriptive și ușor comparabile la nivel de condamnare individuală.

În acest sens, am inclus posibilitatea ca întreaga bază de date să fie descărcată într-un format reutilizabil. Licența CC BY 4.0. presupune creditarea Societății Academice din România.

Perioada de timp avută în vedere este 2010-2014, întrucât comunicatele referitoare la condamnările definitive sunt disponibile pe site-ul DNA doar din anul 2010.

Sursa: romaniacurata.ro

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte Reporterpenet.ro şi pe FACEBOOK.

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult