15th iunie 2024
Home » HBO a anunţat când va fi difuzat ultimul sezon din „Game of Thrones“

HBO a anunţat când va fi difuzat ultimul sezon din „Game of Thrones“

de reporterpenet

HBO a anunţat când va fi difuzat ultimul sezon din „Game of Thrones“. Ce spun oficialii despre acţiunea prequel-ului pe care îl vor filma în 2019
HBO a anunţat când va fi difuzat ultimul sezon al serialului „Game of Thrones/Urzeala Tronurilor“. Deşi a refuzat să ofere detalii despre marele final, preşedintele televiziunii a vorbit despre viitoarea producţie derivată din universul „GoT“.

Casey Bloys, preşedintele HBO, a confirmat că al optulea sezon „Game of Thrones“ va fi lansat în prima jumătate a lui 2019, însă a evitat să răspundă întrebărilor legate de mult aşteptatul deznodământ al serialului-fenomen. Anunţul vine după ce actriţa Maisie Williams a fost citată declarând că sezonul 8 va avea premiera în aprilie 2019, însă ulterior vedeta a negat că ar fi făcut un asemenea comentariu.
Totuşi, într-un interviu pentru Deadline, Bloys a precizat că tot anul viitor va începe şi producţia pentru un prequel, care deocamdată are titlul de lucru „The Long Night/ Noaptea cea lungă“.
„Are foarte multe personaje feminine extrem de puternice, dar în acelaşi timp există şi bărbaţi puternici. Povestea nu este axată pe un singur personaj, ci pe un ansamblu de personaje“, a dezvăluit Bloys.
Scenariul, semnat de Jane Goldman, a fost selectat dintr-un total de patru realizate de scenarişti de top din industrie şi a fost aprobat luna trecută de HBO.
„Jane este o scriitoare foarte bună, nu vrem să o limităm în niciun fel când vine vorba de conturarea personajelor feminine. Există o mulţime de protagonişti foarte complicaţi. Jane nu s-a implicat în acest proiect cu gândul că trebuie să răspundă la nişte întrebări legate de «Game of Thrones». Pur şi simplu s-a lăsat condusă de poveste“, a mai explicat preşedintele postului.
Acţiunea prequel-ului are loc cu mii de ani înainte de cea din „Game of Thrones“ şi va „dezvălui secretele îngrozitoare din istoria Westeros, adevărate origini ale Umblătorilor Albi, misterele din Est şi legendele familiei Stark“.
Având în vedere aceste informaţii, e clar că fanii „Game of Thrones“ nu-şi vor revedea pe micile ecrane personajele preferate.
Serialul „Game of Thrones“, premiat cu numeroase trofee Emmy, este cel mai de succes program al HBO, cu circa 30 de milioane de telespectatori în Statele Unite şi fani în întreaga lume, potrivit News.ro.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult