12th august 2022
Home » Iancu Caracota a anunţat că PDL Târgovişte a început să se pregătească pentru europarlamentare

Iancu Caracota a anunţat că PDL Târgovişte a început să se pregătească pentru europarlamentare

de reporterpenet

Iancu Caracota

PDL Târgovişte a început să se pregătească pentru campania electorală pentru europarlamentare. Preşedintele Iancu Caracota a spus că va fi o campanie „riguroasă şi temeinică”.

„Mă bucură faptul că tot mai mulţi târgovişteni vin spre PDL, avem foarte multe adeziuni în ultima perioadă. De asemenea, trebuie spus faptul că PDL va intra în campanie având ca adversari atât PSD şi PNL, cât şi PMP. Până după europarlamentare, nu se poate vorbi despre nicio nouă alianţă. Europarlamentarele sunt un test foarte important, fiecare dintre partide va lupta pentru un scor bun şi sper ca această confruntare electorală să se ducă cu mijloace legale şi corecte. Noi avem, atât în municipiu, cât şi în judeţ, suficiente argumente să convingem oamenii. De doi ani, USL a însemnat sărăcie pentru întreg judeţul, lipsă de fonduri şi de investiţii, lipsa unor lideri care să se bată pentru priorităţile comunităţii. Dâmboviţa nu este un judeţ aflat în graţiile puternicilor zilei şi acest lucru se vede în primul rând la investiţii. Suntem într-un regres vizibil, în neputinţă, pierdem locuri de muncă şi nu există nicio viziune locală de dezvoltare”, a declarat Iancu Caracota, preşedintele PDL Târgovişte.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult