12th august 2022
Home » Imaginea școlii Coresi, neatinsă de postările Annei

Imaginea școlii Coresi, neatinsă de postările Annei

de reporterpenet
Școala Coresi, pe primul loc în topul preferințelor părinților

Școala Coresi, pe primul loc în topul preferințelor părinților

În ciuda postărilor devenite virale ale Annei Andronache, eleva care s-a luat la trântă cu sistemul, Școala Coresi a rămas în topul preferințelor părinților.

Potrivit Inspectoratului Școlar Dâmbovița, Școala Coresi este pe primul loc atunci când vorbim de înscrierile în clasa pregătitoare iar unitatea nu poate onora toate cererile înregistrate.

„Nu poate fi chiar aşa tristă”

„Această şcoală este şcoala la care avem cele mai mari probleme cu afluxul elevilor. Ştiţi că în fiecare an, la înscrierea în clasa pregătitoare, avem mari probleme, în sensul că este extrem de căutată. Nici nu mai are loc în propria clădire. E foarte căutată atât de elevi, cât şi de părinţi şi profesori. Nu poate fi chiar aşa tristă”, a declarat prof. Sorin Ion.

În total, în Dâmbovița, au fost înregistrate 3.863 de cereri (502 dintre acestea provenind de la altă circumscripție decât cea arondată) pentru cele 4.007 locuri aprobate inițial.

Joi, 16 martie 2017, s-a încheiat prima etapă de înscriere la clasa pregătitoare. În Dâmboviţa au fost înregistrate 3.863 de cereri (502 dintre acestea provenind de la altă circumscripţie decât cea arondată) pentru cele 4.007 locuri aprobate iniţial.

Mai sunt locuri libere

„Ca în fiecare an există disparităţi în situaţia solicitărilor la nivel judeţean observându-se o concentrare a cererilor către anumite şcoli, cum ar fi Şcoala Gimnazială Coresi Târgovişte, Şcoala Gimnazială Mihai Viteazul Târgovişte, Colegiul Naţional Constantin Cantacuzino Târgovişte şi Şcoala Gimnazială Vasile Cârlova Târgovişte. În urma cererilor înregistrate s-a decis suplimentarea numărului de clase cu patru (în prezent fiind aprobate 211) şi a numărului de locuri cu 276, pentru a gestiona în avantajul beneficiarilor educaţiei situaţia creată”, se arată într-un comunicat al ISJ Dâmboviţa.

Fenomenul „Anna”

 

Ar putea sa te intereseze

2 comentarii

Un Om 19/03/2017 - 14:23

Cred este un sofism.Numarul ridicat de cereri pentru clasa pregatitoare ,nu este un argument necesar si suficient pentru a concluziona ca Andronache nu are dreptate in ceea ce afirma…

Raspunde
toto 19/03/2017 - 17:30

Ce legatura are imaginea scolii cu postarile Annei ? Adica Anna a facut postarile pentru a defaima imaginea scolii? Oare o sa ne trezim vreodata din starea asta de snobism si paranoia? Fata si-a exprimat pur si simplu niste pareri, iar de aici niste creiere inguste au dedus ca ea vrea sa strice imaginea scolii. Cata prostie !

Raspunde

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult