15th aprilie 2021
Home » Imagini de poveste/povești în imagini

Imagini de poveste/povești în imagini

de reporterpenet

imagini de poveste

21 iunie 2018 a fost o zi specială pentru Liceul Voievodul Mircea din Târgoviște unde s-a desfășurat Concursul Interjudeţean de Fotografie pentru elevi, „Imagini de poveste/povești în imagini”, ediţia a II-a.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte, Facultatea de Ingineria Mediului şi Ştiinţa Alimentelor, Agenţia pentru Protecţia Mediului Târgovişte şi cu sprijinul domnului Pompiliu Alexandru, membru al Grupului Fotografic Târgovişte 2011.

La concurs au participat elevi din mai multe județe, atât din ciclul gimnazial cât și liceal.
Scopul concursului a fost de a încuraja elevii în a explora lumea înconjurătoare și a se exprima prin intermediul artelor vizuale.

Concursul a avut trei secţiuni. Prima secţiune presupunea realizarea unor lucrări fotografice, ce se încadrează în următoarele categorii: peisaj (natural, urban, rural), portret, macrofotografie, tradiţii/obiceiuri. A doua secţiune presupunea existenţa a două fotografii, format A5, însoţite de un comentariu, și se puteau încadra în următoarele categorii: reportaj (social, sportiv, cultural etc.), prelucrări foto digitale, mediu (apă, aer, sol, biodiversitate etc.) și compoziție fotografică.

Ultima secțiune s-a adresat profesorilor, care au putut să trimită fotografii ce surprindeau momente din activitatea școlară sau extrașcolară și prin care valorizau munca elevilor, pentru a se constitui în exemple de bune practici.

În urma desfășurării celor două ediții ale concursului, organizatorii au primit semnale pozitive și încurajează elevii să participe și la edițiile viitoare, pentru a-și valoriza talentul.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult