16th aprilie 2021
Home » Impactul digitalizării în aplicarea dreptului, tema unei conferințe, la UVT

Impactul digitalizării în aplicarea dreptului, tema unei conferințe, la UVT

de reporterpenet


La finalul săptămânii trecute, Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universităţii “Valahia” din Târgovişte, în colaborare cu Tribunalul Dâmboviţa, Asociaţia pentru Studiul Relaţiilor Profesionale de Muncă, Asociaţia Magistraţilor din România – Filiala Dâmboviţa au organizat cea de-a IX-a ediţie a conferinţei “Impactul digitalizării în aplicarea dreptului”.

În deschidere au rostit alocuţiuni: conf.univ.dr. Constanţa Mătuşescu – decanul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative, judecător drd. Dragoş Popoiag – preşedintele Tribunalului Dâmboviţa, prof.univ.dr. Dan Cristian Ţop – preşedintele Asociaţiei pentru Studiul Relaţiilor Profesionale de Muncă, conf.univ.dr. Laura Georgescu – Universitatea Ecologică din Bucureşti.

S-au dezbătut probleme actuale din domeniul dreptului şi al digitalizării. Evenimentul a reunit specialişti în drept, teoreticieni, practicieni, profesori universitari, magistraţi, avocaţi, care pe parcursul conferinţei au avut intervenţii pe teme de maxim interes pentru clarificarea unor aspecte jurisprudenţiale şi doctrinare.

La eveniment au participat magistraţi de la Înalta Curte de Apel din Ploieşti, Bucureşti, Bacău, Braşov, Craiova şi Piteşti.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult