13th mai 2021
Home » Instructor fără „carte”. I-a transmis elevului să blocheze o bandă de circulație

Instructor fără „carte”. I-a transmis elevului să blocheze o bandă de circulație

de reporterpenet

Scoala

Un autoturism destinat instruirii viitorilor conducători auto a fost luat la ochi de zeci de șoferi din Târgoviște. Instructorul l-a oprit pe elev într-o zonă extrem de aglomerată și la o oră de vârf, fiind claxonat minute în șir de ceilalți participanți la trafic.

Totul s-a întâmplat, luni, la o oră de vârf, în pe druml din spatele Casei Sindicatelor din Târgoviște. „Școala” a staționat minute bune pe o bandă de mers, încurcând, astfel, circulația. Ceilalți șoferi nu au întârziat să își spună punctul de vedere, iar istructorul și-a primit lecția de rigoare. A fost nevoit să se pună în mișcare.

„Astfel de instructori ar trebui să rămâne fără dreptul de a educa viitorii șoferi. Ar trebui să îi dea banii înapoi elevului, pentru că nu l-a învățat nimic în ziua respectivă. Dimpotrivă. L-a învățat cum să încalce legea. Poliția ar ttrebui să se sesizeze”, ne-a mărturisit un conducător auto.

Scoala

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult