27th mai 2022
Home » Intervenție a mascaților la Mătăsaru și Mogoșani. Oamenii legii au înhățat cinci tâlhari care au omorât un cioban. Pirandele și-au făcut auzite vocile VIDEO

Intervenție a mascaților la Mătăsaru și Mogoșani. Oamenii legii au înhățat cinci tâlhari care au omorât un cioban. Pirandele și-au făcut auzite vocile VIDEO

de reporterpenet

Polițiștii din Găești, însoțiți de mascați, au descins, joi, la Mătăsaru și Mogoșani din jud. Dâmbovița, și au săltat cinci indivizi acuzați de tâlhărie urmată de moartea victimei.

Potrivit Poliției, fapta s-a petrecut în urmă cu câțiva ani. Cei cinci bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 37 de ani au atacat trei ciobani, cărora le-au furat aproape 600 de lei și câteva oi.

Din cauza loviturilor primite unul dintre ciobani a decedat la spital. Polițiștii au audiat și reținut, la momentul respectiv, mai mulți suspecți, printre care se aflau și cei cinci. Abia acum însă, instanța i-a condamnat definitiv.
Pedepsele sunt cuprinse între 6 ani și 8 luni și 8 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie urmată de moartea victimei, faptă prevăzută de art. 236 din Codul Penal.

După ce au fost luaţi pe sus, cei cinci au fost duşi la sediul poliţiei din Găeşti. Aici au ajuns şi pirandele. Acestea s-au postat în faţa sediului Poliţiei şi când au auzit că nu-i mai văd liberi pe cei cinci bărbaţi, au început un show de zile mari.

Au leşinat pe capete, s-au tăvălit pe asfalt şi-au urlat că-n gură de şarpe. Pirandele s-au potolit abia cînd au auzit sirenele maşinilor de poliţie care i-au dus pe cei cinci la Penitenciarul Mărgineni.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult