29th noiembrie 2021
Home » Intrare gratuită la muzeele din Dâmbovița, de Ziua Internaţională a Femeii

Intrare gratuită la muzeele din Dâmbovița, de Ziua Internaţională a Femeii

de reporterpenet

 

Doamnele şi domnişoarele au intrarea gratuită în Curtea Domnească și muzeele din Târgoviște, dar și în Ansamblul Brâncovenesc Potlogi, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, 8 martie.

Muzeele ce vor putea fi vizitate gratuit sunt: Ansamblul Monumental „Curtea Domnească”, Muzeul Scriitorilor Dâmboviţeni, Muzeul Tiparului şi al Cărţii Vechi Româneşti, Muzeul Evoluţiei Omului şi Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul „Casa Romanţei”, Muzeul de Istorie, Muzeul „Vasile Blendea”, Muzeul de Artă, Casa Atelier „Gheorghe Petraşcu”, Expoziţia „Metamorfozele unui loc al memoriei: de la cavalerismul Şcolii de Ofiţeri Ferdinand I la spaţiul profan al procesului şi execuţiei soţilor Ceauşescu şi al sfârşitului regimului totalitar din România”, Ansamblul Brâncovenesc Potlogi.

În mod normal, ziua de luni este una în care muzeele sunt închise, dar ziua de 8 martie va fi o excepţie, programul de vizitare al muzeelor fiind următorul: 9:00 – 17:00 (pentru Ansamblul Monumental „Curtea Domnească”), 8:00 – 16:00 (pentru celelalte muzee).

Având în vedere intrarea municipiului Târgovişte în scenariul roşu din cauza incidenţei Covid-19, vizitarea muzeelor se va face respectând cu strictețe toate normele de prevenție recomandate de autorităţi!

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult