30th iunie 2022
Home » IUBITUL Soranei Cîrstea, pe placul MAMEI

IUBITUL Soranei Cîrstea, pe placul MAMEI

de reporterpenet

47566ee936d746abbdb57ef552dc9969_20903300
Sorana Cîrstea are de ceva timp o relaţie cu tenismenul columbian Santiago Giraldo. Sud-americanul este pe placul mamei jucătoarei din Târgovişte, care a declarat că îşi doreşte un ginere care s-o iubească pe fiica sa, „nu să-i cheltuiască banii la cazinou”.

Santiago Giraldo este cu trei ani mai mare decât Sorana Cirstea, are un frate şi o soră, ambii cu funcţii de conducere în două companii importante sud-americane, nu este atras de jocurile de noroc şi visează la o carieră politică după ce se lasă de tenis.

 

Liliana Cîrstea, mama Soranei, declara anul trecut pentru Ring că vorbeşte de foarte multe ori cu fiica sa despre iubire.

„Vă daţi seama că avem discuţii ca de la mamă la fiică pe această temă a vieţii. Dar niciodată nu-i voi impune să aibă un anumit iubit. Decizia îi va aparţine în totalitate. Orice părinte îşi doreşte să-şi vadă copilul fericit. Ea este realizată din punct de vedere financiar şi noi, la fel. Dar asta nu înseamnă că ne dorim să aibă un partener de viaţă care să fie egal din acest punct de vedere. Dar nici să o iubească pentru bani. Să o iubească pentru ceea ce este ea ca om, ca şi caracter. Nici să-i joace la cazinou banii strânşi prin atâta muncă. Acum, ea este concentrată doar pe tenis, dar i-am dat un sfat: tenisul nu trebuie să fie viaţa ta, trebuie să facă parte din viaţa ta”, a spus Liliana Cârstea în martie 2013.

santiago-giraldo2_71298400

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult