4th martie 2021
Home » Jaf la drumul mare, în Crevedia. Ce a pățit un șofer VIDEO

Jaf la drumul mare, în Crevedia. Ce a pățit un șofer VIDEO

de reporterpenet

Mai mulți bărbați sunt cercetați pentru tâlhărie la drumul mare. Aceștia au blocat o mașină pe un drum din Crevedia, aproape de o pădure, și au încercat l-au jefuit pe șofer. Șoferul a filmat totul, iar înregistrarea a ajuns la polițiști, care au demarat o anchetă.

Potrivit gândul.ro, victima conducea maşina pe un drum care trece pe lângă o pădure din Dâmboviţa, în momentul în care a fost atacat.
Jefuitorii au oprit maşina pe mijlocul drumului şi au blocat calea victimei. În momentul în care şi şoferul a oprit, atacatorii au venit spre autoturismul victimei şi i-au furat borseta.
Bărbatul nu şi-a pierdut cumpătul. A început să filmeze, după care a încercat să scape de atacatori.
La un moment dat, tâlharii s-au dat bătuţi şi au luat-o la fugă.

VIDEO: gândul.ro
„La data de 18 octombrie 2020, poliţiştii Postului de Poliţie Crevedia au fost sesizaţi cu privire la faptul că a fost sustrasă o borsetă, dintr-un autoturism în care se aflau mai multe bunuri. Au fost desfăşurate activităţi de cercetare, în cauză exitând un cerc de persoane bănuite. Prejudiciul a fost recuperat, iar poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi distrugere”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult