13th aprilie 2021
Home » Job-ul zilei! Leroy Merlin caută candidați pentru mai multe posturi

Job-ul zilei! Leroy Merlin caută candidați pentru mai multe posturi

de reporterpenet

Retailerul Leroy Merlin va deschide, în scurt timp, la Târgovişte, un nou magazin în care vor lucra 100 de oameni. Acesta este situat pe strada Laminorului din Târgovişte (Şoseaua de Centură).

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin îşi extinde, astfel, reţeaua de pe plan local, cu un magazin nou la începutul anului 2021.
Magazinul are o suprafaţă de vânzare de 10.000 de metri pătraţi.
Pe site-ul reţelei, Leroy Merlin a publicat deja anunţuri de recrutare pentru posturi precum consilier servicii clienţi, consilier vânzare, responsabil administrativ, asistent resurse umane şi altele.
„Ţi-ar plăcea să faci parte dintr-o echipă tânără şi dinamică? Noi suntem deschişi, oneşti şi abia aşteptăm să povestim pe îndelete despre tine şi visurile tale, despre ce îţi place să faci şi ce ţi se potriveşte. S-ar putea să descoperi că ai ajuns la locul potrivit, printre oamenii potriviţi pentru tine. Aşa că hai să ne cunoaştem”, au transmis reprezentanţii magazinului.
Detalii despre job-urile disponibile găsiţi Aici şi Aici .

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult