16th aprilie 2021
Home » JOIA de film, pentru adolescenți

JOIA de film, pentru adolescenți

de reporterpenet
JOIA de film, pentru adolescenți

JOIA de film, pentru adolescenți

La edițiile „JOIA de film” din 20 și 27 aprilie, Spațiul Public European găzduiește proiecții de filme pentru adolescenți, organizate în pregătirea festivalului „Super”.

Spațiul Public European

În data de 20 aprilie, va fi proiectat filmul Respire (dramă, Franța, regia: Melanie Laurent), povestea lui Charlie, o adolescentă plină de viață, în vârstă de 17 ani. Într-o zi la liceu, directoarea prezintă o nouă elevă, Sarah, care e pusă în bancă lângă Charlie. Cele două devin bune prietene, iar Charlie începe, încet-încet, să o adore pe Sarah. Sarah, la rândul ei, profită de situație și o manipulează pe Charlie.
Detalii despre film aici

Urmează: joi, 27 aprilie: Lords of BSV.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Nu este necesară o rezervare.

Dat fiind că accesul la film include și un control de securitate, avem rugămintea să ajungeți cu cel puțin 10 minute înainte de începerea proiecției. După începerea ei, nu mai este permis accesul în sală. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Tema filmelor incluse în seria „JOIA de film” nu reprezintă, în mod necesar, poziția Comisiei Europene sau a altei instituții UE.

REDACTAT:
Vlăduţ ANDREESCU, manager ED Târgovişte

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult