15th iunie 2024
Home » Jysk va deschide un nou magazin la Târgoviște

Jysk va deschide un nou magazin la Târgoviște

de reporterpenet

Retailerul de mobilă JYSK vrea ca în acest an să deschidă cel puțin 15 magazine noi și să finalizeze modernizarea a 13 unități mai vechi.

”Retailerul scandinav de mobilier şi produse pentru casă JYSK continuă expansiunea în România în 2023. Anul acesta, compania planifică deschiderea a cel puţin 15 magazine noi şi modernizarea a minim 13 magazine mai vechi. Primul magazin modernizat în acest an este JYSK Braşov Coresi, care se redeschide pe 9 februarie 2023”, anunţă compania.

Până în august 2023, JYSK are în plan modernizarea a încă 12 magazine. Acestea vor trece printr-o schimbare majoră de design, pentru a fi amenajate conform conceptului actual.

Primul magazin nou care va fi inaugurat în acest an este planificat pentru finalul lunii februarie în Târgovişte, urmând ca în primăvară retailerul să inaugureze alte patru magazine noi, în oraşe în care JYSK nu era prezent până acum, precum: Dej, Rădăuţi şi Câmpulung Muscel.

“Obiectivul nostru este să fim cât mai aproape de clienţi şi să facem ofertele JYSK accesibile unui număr cât mai mare de oameni. De aceea, continuăm să inaugurăm magazine noi, nu doar în oraşe mari, ci şi în localităţi mai mici unde, de multe ori, nu există un alt retailer internaţional sau chiar naţional. O provocare în procesul de expansiune o reprezintă găsirea spaţiilor potrivite pentru conceptul de magazin JYSK, care presupune spaţii de aproximativ 1.200 – 1.250 mp, potrivite activităţilor de retail. Anul 2023 va fi unul plin din punct de vedere al deschiderilor şi redeschiderilor. Iar noi deja căutăm spaţii pentru viitoarele magazine, care se vor deschide după 2023”, spune Cristi Zamfir, development manager JYSK România.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult